Kjære kunde og samarbeidspartner!

Kjære kunde og samarbeidspartner!

Vi gleder oss over – og er stolte av – den gode starten Nedre Glomma Avis har fått, takket være at vi har fått tillit av dere som annonsører og samarbeidspartnere.

Klare mål

Vi har nå gitt ut fjerde utgave – den siste for året, og er allerede i gang med evaluering for å kunne løfte oss ytterligere noen hakk. Vi vil gjerne informere dere litt om våre tanker om neste år, og håper og tror dere vil være med oss videre. Vi kan love gode priser for de som ønsker volumavtaler for neste år.

Vårt mål er krystallklart:

  • Å øke frekvensen til ukentlige utgivelser
  • Å opparbeide en nettavis hvor vi presenterer løpende nyheter/aktuelle hendelser

Vi vil øke utgivelsesfrekvensen så snart vi føler vi er modne for det. Som ukeavis, er det naturlig å vurdere radio/tv-program, værvarsel etc. for å være et mer reelt alternativ til dagsavisene.

Vedlegg

Vi kan også tilby gunstig priser for vedlegg og innstikk, hvor dere samtidig får fulldistribusjon. Spør oss om pris! Dersom tilleggsproduktet trykkes i ”vårt” trykkeri (Edda Trykk på Borgeskogen), og dermed legges inn i avisa som vedlegg, vil prisene være ekstra gunstige.

Nedre Glomma Avis er designet av – og produseres i dag av – Totalmedia, vårt ”in house” mediebyrå. Totalmedia kan påta seg design og produksjon av reklameaviser/brosjyrer med mer, slik at du som kunde kan få alle tjenester under samme tak, og kun en part å forholde deg til.

Redaksjonelt

Vi har flere tanker om hvordan vi skal utvikle oss ytterligere: For det første vil vi gjøre kulturguiden mer tilgjengelig og omfattende enn i dag, med langt mer forhåndsomtale. Dernest vil vi forsterke den ”tyngre” delen av avisa; utviklingen i regionen politisk og næringsmessig. Ellers vil vi fortsatt jakte på de gode og positive historiene.

Vi vil fortsette med de faste temaene:

  • Jobb og utdanning
  • Helse og medisin
  • Reiseliv og turisme
  • I tillegg vil vi satse på Trafikk og motor som et fast tema
  • Vi vil også rullere på temaene Bygg og bo, og Miljø og klima, samt andre temaer som er aktuelle i forhold til datoene for utgivelsene

Vi ønsker å lage et produkt som folk kan hygge seg med. Samtidig ønsker vi å være viktige, og framstå som en naturlig møteplass for debatter og meningsytringer. På den måten skaper vi også merverdi på annonsene.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere, det være seg om redaksjonelle tips eller om hvordan vi kan utvikle oss videre. Skjer det noe i bedriften dere ønsker å formidle, ikke nøl med å sende oss litt tekst og eventuelt et bilde. Takk igjen for den tilliten vi har fått – og ha en riktig god jul og et godt nytt år!